CHAMBERÍ.
Disseny de un restaurant de tapes a Bogotá

Disseny i construcció de restaurant de tapes a Bogotá, Colòmbia.

Actuació: Restyling i gestió de producció
Programa: 10 dies
Àrea: 120 m2

Lloc de reunió d’una part de la comunitat espanyola resident a Bogotà.
Com a dissenyadors, la gastronomia, el xefs i el restaurants en definitiva, són un dels nostres punts predilectes. És per això que vem acceptar la realització del restyling del restaurant: un emblemàtic, petit i divertit local, del nostre estimat amic Daniel Meroño, xef viatger que va recaure a Colòmbia i voltants, amb molta experiència a Amèrica Llatina.

Ens van tancar el restaurant 10 dies per donar-li literalment la volta i així ho vam fer: amb un disseny casual, fresc i divertit. Ple de picades d’ull on dirigir la mirada i entretenir-se mentre degustes els plats que veus directament cuinar com si estiguessis a la mateixa cuina, entre vapors i sofregits.
Per a un dissenyador, l’experiència culinària és part de l’encant i la màgia és participar en la creació de coses noves, just en el moment en què s’està gestant. Poder degustar sota el criteri professional aquelles suspicàcies que fan d’un restaurant un lloc màgic, on es couen i es fonen la creativitat amb l’èxit.

TORNAR AL BLOG